Na enige tijd stilgelegen te hebben vanwege de corona-crisis zal ADV afd. Oost weer een bijeenkomst organiseren op zaterdag 5 september a.s.
Dhr. Aldert Timmer uit Assen zal dan een digitale presentatie geven over het busbedrijf NOF, dat reed in Noordoost Friesland tussen 1938 en 1971.
Hierna ging het bedrijf op in het nieuw gevormde bedrijf FRAM, dat bij velen misschien beter bekend is.

U bent vanaf 12.45 welkom , ditmaal in het theater van het wijkcentrum Prismare aan de Roomweg 167 D te Enschede. Dankzij vriendelijke
bemiddeling van enkele mensen kan er worden uitgeweken naar een andere ruimte , die geheel aan de huidige 1,5 m afstand-richtlijnen voldoet.
Hierdoor kunnen 20 mensen maximaal tot de ruimte worden toegelaten. Aanvang 13.00 en einde ca. 16.45.

Wilt u komen, meld u zich dan uiterlijk donderdag 3 september a.s. digitaal aan bij de voorzitter Aad Veltman via autobus134@gmail.com.
Kan dat niet, bel dan 074-2420773 of 06-22444163. Toegangsprijs 4,00 euro - inclusief een kop koffie of thee - ter plaatse te voldoen.
Op volgorde van aanmelding wordt bepaald of u aanwezig kunt zijn. Bij meer dan 20 aanmeldingen krijgen de "boventalligen" een bericht van afwijzing.
Toegang via de achterzijde van Prismare. Vanaf de busbaan loopt u de Roomweg in langs het wijkcentrum . Voorbij de toerit naar de parkeerkelder loopt u
links het plein op en direct links bevindt zich een deur met bel. Als u daar aanbelt, zal iemand voor u de deur openen.
Er is gratis parkeergelegenheid voor de auto en de buslijnen 2 (Deppenbroek), 61 (Overdinkel) en 62 (Oldenzaal) stoppen voor de deur (halte Roombeek).

Denkt u er wel aan dat u zich vooraf ervan overtuigt, dat u niets mankeert? Dit mede in het belang van de overige bezoekers. Alvast dank voor uw begrip.

Vr. groet,
het team van ADV afd. Oost

(c) OV in Boskoop - Alle rechten voorbehouden-Overname in gedrukte of digitale vorm zonder toestemming niet toegestaan