Geachte busvriend(in),

Als de overheidsmaatregelen met betrekking tot COVID 19 verder zijn versoepeld, kan afdeling Oost dit najaar weer bijeenkomsten organiseren na maanden van stillte.

Bedoeling is om zaterdag 11 september aanstaande alsnog in fysieke vorm het Autobusjaarjournaal 2020 te presenteren met (gast) presentatoren Rinse Kooiman en Bob Wijnveldt.
Vooral voor de mensen, die de Zoom-presentatie eerder dit jaar hebben gemist, is dit een herkansing. Kom dan gewoon naar Enschede om alsnog te kijken en te luisteren.
Er wordt ruimschoots teruggeblikt op het afgelopen jaar, dankzij de inbreng van diverse "foto"-correspondenten.

De volgende bijeenkomsten zijn gepland op 16 oktober en 13 of 20 november hierover volgt spoedig meer
Locatie zal zijn de theaterzaal in wijkcentrum Prismare aan de Roomweg 167 in Enschede. De buslijnen 2 (Deppenbroek) 60,61 en 62 naar Oldenzaal/Overdinkel stoppen voor de deur (halte Roombeek) . U kan de auto gratis parkeren tegenover "Prismare". Vanaf het station loopt u in ca. 15 minuten naar "Prismare".
Het is wel belangrijk, dat u zich vooraf (uiterlijk een week van te voren) aanmeldt. Dat kan via e-mail (afdeling-oost@advweb.nl), of telefonisch via 074- 2420 773 (Aad Veltman), 055- 5336 326 (Bob Wijnveldt tussen 19.00 en 21.00) of 0529-432498 (Gerrit Heutink) .

Aangezien "Prismare" op zaterdag gesloten is, kunt u de theaterzaal als volgt bereiken. Vanaf de bushalte loopt u langs "Prismare" in oostelijke richting, langs de EHBO Enschede.
Links ziet u op een gegeven moment een toerit naar een parkeerkelder. Loop hier voorbij en loop dan het plein op. Links ziet u dan een deur met bel. Als u op die laatste drukt, wordt
er voor u open gedaan .

De zaal gaat open om 12.45 en we starten tussen 13.00 en 13.15. Om 16.45 eindigen we, zodat we uiterlijk 17.00 de ruimte verlaten hebben. Dit vanwege de alarminstallatie.

Toegang 4.00 Euro en dat is inclusief koffie en/of thee. Blikjes fris zijn tegen een schappelijke prijs ook verkrijgbaar.

We zien er naar uit om u te mogen begroeten, al is het voor de eerste keer in 2021.


Met vr. groet,

het team van afd. Oost

Aad Veltman, voorzitter
GerritHeutink, penningmeester
Bob Wijnveldt, secretaris

(c) OV in Boskoop - Alle rechten voorbehouden-Overname in gedrukte of digitale vorm zonder toestemming niet toegestaan