Zaterdag 07 mei 2022 met de ex 5720 naar de Open Dag bij de OVCN in Sonnega.

 

Retourrit Stichting Historische Autobussen

 

Op zaterdag 07 mei a.s. organiseert de OVCN een Open Dag in hun nieuwe stalling in Sonnega. Ook op die dag zal het pand op de “nieuwe” locatie officieel worden geopend. Tijdens deze feestdag zijn er goede binnen en buiten voorzieningen. Vele museum-bussen, allerlei eten en drinken, toiletten en een speciale lijndienst voor mensen die extern parkeren of met de trein komen!

 

De retourrit zal om 8:00 uur starten in ’s-Hertogenbosch op het busstation bij het Station NS en zal o.a. Utrecht aandoen. Ook in Utrecht is op het busstation aan de Jaarbeurszijde omstreeks 9:00 uur een mogelijkheid om op te stappen. Daarna reizen we door naar Sonnega.... Om uiterlijk 17:15 uur vertrekken we weer richting Utrecht en ’s Hertogenbosch alwaar rond 20:00 uur de rit zal eindigen op het  NS busstation.

 

www.historische-autobussen.nl

 

U kunt zich “online” aanmelden voor deze retourrit middels het contactformulier op de eerder genoemde website of email naar: info@historische-autobussen.nl óf telefonisch (voicemail) via 06 – 54 790 791.

 

Wij verzoeken U zich vóór 25 april aan te melden wanneer U met deze retourrit mee zou willen. De kosten bedragen € 25,00 per persoon. Gelieve dit bedrag z.s.m. over te maken op rekening NL82 RABO 0181 9845 47 van de Stichting Historische Autobussen (SHA) te Helvoirt onder vermelding van "retourrit OVCN Sonnega".

 

Vermeld s.v.p. uw telefoonnummer of E-mail-adres en de opstapplaats “’s-Hertogenbosch” of “Utrecht” bij uw aanmelding. Zo kunnen wij u op de hoogte houden m.b.t. de beschikbare plaatsen én of dat de retourrit doorgaat!

 

Verdere informatie kunt u verkrijgen via

telefoonnummer 06 – 54 790 791.

 

Kijkt u ook eens op de website van www.lekkergeelbusje.nl voor de mogelijkheden met partybussen!

 

(c) OV in Boskoop - Alle rechten voorbehouden-Overname in gedrukte of digitale vorm zonder toestemming niet toegestaan