Nu: Te koop:

Bestemming Buitenland deel 4: BosniŽ en Herzegovina

Hoi Marty,

Inmiddels is alweer even het vierde deel van Bestemming Buitenland verschenen.

Dit boek, dat 25 jaar Nederlands OV-materieel in het land BosniŽ en Herzegovina behandelt, telt 124 pagina's en is volledig in full colour uitgevoerd. De verkoopprijs bedraagt Ä 42,50 (inclusief verzending in Nederland). Met dank aan de fotografen die aan het boek meewerkten (Huib den Dulk, Jeroen Mastenbroek, Astrid Gerrits Jans, Mitchel van Lier en Dennis Holm Petersen)

Vele soorten bussen zijn in het boek terug te vinden. Zo zijn foto's opgenomen van voormalig Nederlandse Berkhof, Den Oudsten, Hainje, Jonckheere, MAN, Mercedes, Neoplan ťn Van Hool bussen.

Daarnaast ook foto's van ex-Arnhemse trolleybussen en ex-Amsterdamse trams. Ter uitdieping zijn in dit boek onder meer hoofdstukken opgenomen over de nog rijdende stoomtreinen en het bewogen verleden van het land.

Op 5 oktober 2023 bezocht ik Dave Wijnhoven van Uitgaansbus. Zowel de Den Oudsten B95 als de Volkswagen Golf zijn typische voertuigen die in BosniŽ en Herzegovina te zien waren in de periode die in het boek behandeld wordt. Sterker nog, de getoonde cabrio kwam op eerste kenteken toen de winterspelen in Sarajevo plaats vonden!

Nieuwsgierig geworden naar het resultaat? Bestel dit boek via de website www.lyckatill.nl
--
Groeten,
Hugo

www.youtube.com/hugo083

 

(c) OV in Boskoop - Alle rechten voorbehouden-Overname in gedrukte of digitale vorm zonder toestemming niet toegestaan